Over ons

Hoi! Welkom op Bordspelblog!

Wij zijn Joppe en Lisanne van Bordspelblog en Bordspelzaak. Wij zijn al een lange tijd samen en zijn gek op het spelen van spellen. Er gaat geen week voorbij zonder dat wij een spel hebben gespeeld, zowel met z’n tweeën als met een groepje vrienden of familie. Een aantal van onze favoriete spellen zijn: De Legenden van Andor, Everdell, Tiny Towns en De Taveernen van de Oude Stad.

Omdat wij beiden zo gek zijn op spellen spelen, willen wij graag onze ervaringen met anderen delen. Daarom zijn wij in 2020 gestart met Bordspelblog. Op deze blog delen wij verschillende reviews en speluitleggen, maar delen wij ook regelmatig andere blogs op het gebied van bordspellen. Zoals bijvoorbeeld spellen die op dat moment favoriet zijn bij ons.

Naast de blog hadden wij de ambitie om nog verder te gaan op het gebied van bordspellen. Daarom hebben wij een webshop geopend genaamd Bordspelzaak. Bij Bordspelzaak vind je verschillende soorten spellen; van (kleinere) kaart- en dobbelspellen tot uitgebreide bordspellen.

Onze spellenkast 🙂